fietser

Op de boekenbeurs zag ik ‘Het boek van mijn leven.’ Een initiatief van het Zorgbedrijf Antwerpen. Dat leek me zo interessant dat ik contact zocht met de verantwoordelijke en me opgegeven heb al ‘levensloopschrijver’. Je kunt je levensverhaal laten schrijven maar je kunt het ook zelf doen of een cursus volgen. Maar ik merkte dat er nog geen boek was voor: ‘Het verhaal van mijn carrière.’ Dus dan heb ik het maar zelf geschreven, de titel:

“Mijn IK-DOE-HET-ZELF-BOEK van mijn carrière.

Verwerk je carrière,

Laat ergernis, schuld en spijt los,

Aanvaard tekorten en fouten,

Koester de mooie momenten,

Zeef de goede elementen,

Als bouwstenen voor de toekomst,

De fundamenten van je tweede carrière.”

In afwachting dat ik een uitgever zoek en vind heb ik alvast een aantal prints gemaakt.

Ik ben zo overtuigd dat het een leuke, louterende en inspirerende bezigheid is om je carrière te verwerken door je eigen boek te schrijven. Ik heb alleen voor de inspiratie, de stimulans, de documentatie gezorgd. De rest moet je natuurlijk zelf doen.

MIJN IK-DOE-HET-ZELF-BOEK VAN MIJN CARRIÈRE;
Deel dit bericht:

Geef een reactie

avatar
wpDiscuz