In het begin van het jaar moest ik nog wat opruimen: dingetjes van vorig jaar een plek geven maar ook bladeren in onze tuin. De weergoden waren me goed gezind en zorgden vaak voor een mooie zonsondergang. Nu we gestart zijn in het nieuwe jaar wachten nieuwe plannen en uitdagingen.

Een nieuwe blog, een nieuwe uitdaging

Het is spannend en uitdagend om met een blog te beginnen maar ik hou wel van wat uitdaging. Als je met pensioen bent, ik zeg altijd dat ik in mijn tweede carrière ben, dan heb je volgens mij wel wat uitdaging nodig, dat houdt je fit en houdt het te snel verouderen wat tegen.

Wie weet waar deze blog mij, en zelfs ons, zal brengen. Om te beginnen moet ik wel leren hoe ik een goede blog maak, gepubliceerd krijg en natuurlijk ook hoe ik contacten krijg. Maar nieuwe dingen leren dat vind ik wel boeiend. Heb je dat nu ook dat je je erover verbaast dat  zo veel senioren niet graag nieuwe dingen leren?

Ik hoop natuurlijk ook dat deze blog mij stimuleert en inspireert om mij te blijven verwonderen over ouder worden van mezelf en anderen. En natuurlijk dat mijn blog jouw inspirerende ideeën, contacten en initiatieven oplevert.

Oh ja, de foto van de zonsondergang uit mijn raam.

zonsondergang mark claus

Als je dit blog-avontuur samen met mij wilt volgen, laat dan je email adres achter op deze website en abonneer je gratis op mijn komende berichten. Ik ben benieuwd naar wat er nog komt…

 

Een hartelijke groet en tot later.

Mark Claus

 

Welkom op mijn blog
Deel dit bericht:

Geef een reactie

avatar
Sjek
Gast
Sjek

Dat je met zo’n uitzicht nog aan schrijven toe komt.
Chapeau!

Rita.depla
Gast
Rita.depla

Erg mooi en leuk om te lezen. Net zo als jij ben ook ik benieuwd naar wat komen zal. Veel succes en vooral plezier met je blog.

wpDiscuz